Jednostavno im se ne sviđa

Navijači Manchester Uniteda razočarani izgledom dresa za narednu sezonu

Endin Čaušević

Na društvenim mrežama danas su se pojavile fotografije dresa u kojem će fudbaler Manchester Uniteda nastupati naredne sezone.

Iako još uvijek nije zvanično potvrđeno da će ovo biti dresovi Crvenih đavola u narednoj sezoni, ova fotografija je uspjela "posvađati" navijače ovog kluba. Pojedini misle da je dizajn dresa odličan, dok se drugi baš i ne slažu s tim.

Novi dres Uniteda je zaista drugačiji nego prethodnih nekoliko godina i očito je da na Old Traffordu žele da naprave promjenu i na tom planu. No, mišljenja navijača i nisu baš oduševila ljude koji su zaduženi za dizajn novog dresa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.