Napustio Pecaru

Široki Brijeg raskinuo saradnju sa Bašom

Samir Mlaćo

24-godišnji krilni igrač Edi Baša više nije član Širokog Brijega.

Na zahtjev igrača došlo je do sporazumnog raskida suradnje. Baša je u Širokom proveo pola sezone nakon što je ljetos stigao iz Cibalije. U BHT Premijer ligi uspisao je deset nastupa te četiri u okviru Kupa BiH.
"Zatražio sam raskid ugovora od kluba. Nisam se uspio uklopiti i ispuniti očekivanja. Žao mi je da smo se tako brzo razišli. Smatram da zaslužujem veću minutažu i da ću se uspjeti negdje drugo izboriti za više. Zahvaljujem se ljudima u klubu i oko kluba na svemu. Ovo kratko vrijeme mi je bilo ugodno i želim svu sreću ekipi i stručnom stožeru jer to zaslužuju.", rekao je Edi Baša.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.