Bivši golman Zrinjskog pojačava Široki Brijeg

Na korak do potpisa za tim sa Pecare

Bivši golman Zrinjskog pojačava Široki Brijeg · Saznajemo

Bivši vratar HŠK Zrinjskog Krešimir Bandić na mali je korak do potpisa za NK Široki Brijeg. 22-godišnji Bandić dijete je Zrinjskog, prošao je sve mlade kategorije kluba, a u kadru prvog tima bio je četiri sezone. 

Pravu prigodu u matičnom klubu nije dobio, a krajem ove polusezone, na vlastiti zahtjev raskinuo je ugovor s Plemićima i potražio novu sredinu. Kako stvari stoje, utočište je pronašao u NK Široki Brijeg s kojim bi danas trebao potpisati ugovor.

Širokobriježani sa pripremama startaju danas, a a prvi trening je zakazan u srijedu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti