Luka Grubišić napušta Pecaru

Nakon Baše, Široki Brijeg raskinuo ugovor sa još jednim fudbalerom

Nogometni klub Široki Brijeg će u nastavak sezone ući u znatno izmijenjenom sastavu.

Nakon što je ranije tokom dana klub sa Pecare obavijestio javnost o sporazumnom raskidu ugovora sa Edijem Bašom, ta sudbina je zadesila i Luku Grubišića.

Ovaj 20-godišnji veznjak od danas više nije član Širokog Brijega i svoju sreću će morati potražiti u nekom drugom klubu. Kao i sa Bašom, i sa Grubišićem je ugovor sporazumno raskinut.

Luka Grubišić je za Široki Brijeg odigrao šest utakmica u prošloj polusezoni i to po dvije u kvalifikacijama za Evropsku ligu, Premier ligi BiH i u Kupu BiH.

Ovaj hrvatski fudbaler je u prošlosti nastupao za omladinske selekcije Hajduka i Splita, iz kojeg je prošlog ljeta i stigao na Pecaru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.