Đurbuzović izvršio prozivku

Olimpik krenuo sa pripremama za proljetni dio sezone

Fudbalski klub Olimpik danas je startao sa pripremama za proljetni dio sezone u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Trener kluba sa Otoke Dino Đurbuzović izvršio je prozivku kojoj su prisustvovala 32 fudbalera.

Na prvom treningu Olimpika pojavili su se sljedeći igrači:

Bandović, Baručija, Bibić, Čalaković, Čizmić, Čvoro, Ćemalović, Duraković, Hodžić, Jusić, Jusufbašić, Karić, Kovač, Milović, Muminović, Osmanović, Rastoder, Sadiković, Stojanović, Šćepanović, Tatar, Zeba, Vukomanović, Selmanović, Bešić, Buljugić, Zeljković, Rikalo, Salčin, Alešević i Selman.

Podsjetimo, Olimpik nakon prve polusezone zauzima treće mjesto na tabeli Prve lige FBiH sa dva boda manje od vodeće Zvijezde, a u prvom kolu proljetnog dijela će ugostiti Velež.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.