Utakmice zbog kojih smo se pitali: Gledamo li Premijer ligu BiH?
Godina je na izmaku i pravo je vrijeme da se ukratko prisjetimo utakmica koje ćemo najviše pamtiti.

U moru loših utakmica, ipak smo vidjeli i spektakle

Utakmice zbog kojih smo se pitali: Gledamo li Premijer ligu BiH?

Uz Premijer ligu Bosne i Hercegovine se nikako ne vežu epiteti atraktivne, efikasne i kvalitetne, ali svima nama koji je volimo će uvijek biti zanimljiva, ma kakav fudbal gledali.

Godina je na izmaku i pravo je vrijeme da se ukratko prisjetimo utakmica koje ćemo najviše pamtiti. Bazirat ćemo se na efikasne mečeve koji su nas dobro zavarali dok smo ih pratili, s obzirom da su značajno iskakale iz bh. okvira i natjerale nas da za trenutak pomislimo da gledamo neku od liga petica.

Možda ih nema previše, ali su publici one dale nadu u bolje sutra bh. klupskog fudbala, baš iz razloga što uopšte nisu ličile na tipične premijerligaške utakmice na kakve smo navikli.

Krenimo redom...

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
1/11 Kreni

Top Komentari

Sisoje
Zrinjski Zeljeznicar 0 4?
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi