Napadač Dinama

Hodžić: Svaka konkurencija tjera da radiš bolje

Samir Mlaćo

Armin Hodžić očekuje mnogo veću minutažu u drugom dijelu sezone u redovima Dinama. Meksikanac Henriquez odlaskom je otvorio prostor Hodžiću, ali vrlo brzo je stigao iz redova Rijeke Marijo Gavranović.

"Ovo je baza priprema i krećemo polako s programom. Svi smo se odmorili, bio sam u Dubaiju i Sarajevu. Očekujem da pripreme prođu bez ozljeda i da se svi skupa dobro pripremimo. Ovo su nam prve pripreme s trenerom Cvitanovićem, vidjet ćemo kako će sve izgledati, kazao je Hodžić za službenu stranicu kluba, te dodao.

"Henriquez je otišao, želim mu puno sreće i nadam se da će tamo biti najbolji. Što se tiče Gavranovića, svi su dobrodošli ovdje i svaka konkurencija tjera tebe da se trudiš i bolje radiš. Na pripremama smo, svatko ima svoju šansu, svi se trebamo dokazati. On je dobar igrač, sigurno u Dinamu niti jedan igrač nije ovdje slučajno. Vjerujem da možemo igrati i zajedno u napadu".

Vjeruje u novu titulu prvaka, ali svjestan je da Modri to moraju potvrditi na terenu.
"Sve najbolje očekujem. Nećemo još pričati o naslovu prvaka. Mi se pripremamo da budemo što bolji u proljetnom dijelu sezone i da ispunimo sve što od nas trener traži. To je najbitnije".

Ove polusezone Hodžić je za Dinamo upisao 16 nastupa u ligi, te dodao šest pogodaka i jednu asistenciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.