Prebacio se na novi način života

Šta znači biti igrač Manchester Cityja? Mladi Adarabioyo najbolje zna

Tinejdžer iz Manchester Cityja Tosin Adarabioyo pokazao je kako u engleskom fudbalu brzo možete skočiti od prosjeka do luksuznog života.

Premda ovaj 20-godišnji fudbaler još nije upisao debi u Premier ligi, o njemu su ovih dana ispunjeni medijski stupci, i to ponajviše zbog novog načina života koji mu je bio nepoznanica do prije nekoliko.

Zahvaljujući tome što na Etihadu od sada sedmično zarađuje 25 hiljada funti, odlučio se počastiti luksuznom vilom u prestižnom dijelu Manchestera (Cheshire), a engleski tabloidi navode da je na njenu kupovinu izdvojio dva miliona funti.

Vila se prostire na tri etaže, ima šest spavaćih soba i pet kupatila, vlastito kino, teretanu...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.