Nije se baš proslavio

Ramos postao hit na internetu zbog "kriminalnog" stajlinga

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su doživjeli još jedan šokantan poraz jer su poraženi sa 1:0 na domaćem terenu od Villarreala u okviru 19. kola La Lige.

Kraljevski klub ove sezone igra neprepoznatljivo, a novi šamar za ekipu Zinedinea Zidanea desio se sinoć na Santiago Bernabeu gdje je Villarreal uspio u finišu meča da postigne gol i dođe do velike pobjede.

Francuski stručnjak u ovoj utakmici nije mogao računati na Sergija Ramosa koji je zbog povrede bio primoran s tribina pratiti meč. I pored toga Ramos je uspio da dođe u centar pažnje zbog svog "kriminalnog" stajlinga koji je postao hit na društvenim mrežama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.