Strašan dribling playmakera Houstona

Gdje je krenuo? Teodosić je sinoć zaplesao pred Paulom

Ponajbolji srbijanski košarkaš Miloš Teodosić sinoć je imao jedno "neprijatno iskustvo" u duelu sa Chrisom Paulom na utakmici Clippersa i Houstona.

Teodosić je u pobjedi svog tima 113:102 pružio veoma dobru partiju, postigao je 12 poena uz šest asistencija i isto toliko skokova, ali bi jedan detalj najradije zaboravio.

Sredinom četvrte četvrtine, Teodosić je ostao jedan na jedan sa Paulom, koji ga je fenomenalnom varkom tijela u potpunosti izbacio iz ritma.

Teodosić, kojem igra u defanzivi ionako nije ni blizu najjačeg oružja, je 'zaplivao' u prazno, a Paul sa poludistance lijepo pogodio.

Interesantno, Teodosić je u Clipperse stigao kako bi popunio mjesto playmakera nakon Paulovog odlaska u Houston.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.