Teodosić obnovio povredu stopala

Novi problemi za srbijanskog playmakera

Teodosić obnovio povredu stopala

Srbijanski playmaker Miloš Teodosić obnovio je povredu stopala tokom današnje utakmice NBA lige između njegovih Clippersa i Oklahoma City Thundera.

Teodosić je početkom sezone zaradio povredu stopala zbog koje je morao da propusti čak 22 utakmice, a trener Clippersa Doc Rivers nije previše optimističan.

"Posmatrat ćemo situaciju od dana do dana. Kada prođe ova noć, ići će na pregled, pa ćemo vidjeti koliko je ozbiljno. Iskreno, ne djeluje baš dobro", rekao je Rivers nakon poraza njegove ekipe 127:117.

Podsjetimo, Teodosić zbog problema sa ovom povredom nije ulazio u igru u drugom poluvremenu, a tokom prvog dijela utakmice za devet minuta provedenih na parketu upisao je dva poena uz četiri asistencije.

U dosadašnjem dijelu sezone Teodosić je na prosjeku od 25,7 minuta, 9 poena i nešto preko pet asistencija po meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti