Kontakti su uspostavljeni

Čelik novo pojačanje pronašao u Zrinjskom? · Saznajemo

Novo pojačanje Čelika, trenutno pretposljednje ekipe Premijer lige BiH, mogao bi biti vezni fudbaler Mate Pehar.

Zeničani se nalaze u teškoj situaciji i ako žele da izbore opstanak u premijerligaškom društvu moraju se adekvatno pojačati za nastavak sezone. Na listi želja rukovodstva Čelika se nalaze brojna imena, a kako saznajemo, jedno od njih je i vezni fudbaler Mate Pehar.

Pehar nije u planovima trenera Zrinjskog Blaža Sliškovića i ima odriješene ruke da pronađe novi angažman, a veliki interes za njegovim uslugama pokazao je Čelik i već su uspostavljeni kontakti.

Ovaj 29-godišnjak je prethodno bio dogovorio sve sa GOŠK-om, za koji je trebao nastupati kao posuđen igrač, međutim naknadno se predomislio i odlučio da ne dođe u tim iz Gabele. 

Hoće li Čelik biti naredna stanica u njegovoj karijeri, ostaje da se vidi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.