Gržan propustio trening zbog viroze, Stanić i Jamak radili smanjenim intenzitetom

Raport s priprema Plemića

Gržan propustio trening zbog viroze, Stanić i Jamak radili smanjenim intenzitetom

S. Mlaćo, foto: S. Mlaćo

Fudbaleri Zrinjskog su upravo odradili još jedan trening u Sport Centru u Međugorju po već ranije utvrđenom planu i programu.

Današnji trenig je zbog viroze propustio Šime Gržan, dok su smanjenim intenzitetom zbog lakših povreda radili Srđan Stanić i Nermin Jamak.

Sva trojica spomenutih fudbalera bi za par dana trebala biti u punom pogonu. Blaž Slišković je sa svojikm saradnicima danas akcenat stavio na rad sa loptom, ali u isto vrijeme i na sticanju fizičke spreme.

Prvi dio treninga golmani su pod palicom Feđe Kulagića radili odvojeno od ekipe, a i današnji trening posmatrao je alfa i omega Plemića, Danko Šulenta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Plemići će i sutra trenirati u Sport Centru u Međugorju, dok je za četvrtak planiran prijateljski meč u Metkoviću nakon čega slijedi povratak u Mostar, a zatim i put na završni dio priprema u Medulinu gdje će odigrati četiri prijateljska susreta.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

topalovic
Zasto seljacine zovete Plemicima? Zasto novinaru?
0 4
Posjetilac
Družina pušaća i cugera se polako okuplja još im samo Svraka fali ali i kao takvi Jamak i Stanić su kvalitet za ove lige.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi