Ide na kaljenje

Zrinjski šalje Mulahusejnovića na posudbu

Mladi napadač Zrinjskog Nardin Mulahusejnović u nastavku sezone će najvjerovatnije nastupati za GOŠK iz Gabele.

Iako je početkom sezone dobijao priliku u mostarskom klubu, Plemići su navodno voljni da talentovanog Mulahusejnovića pošalju na posudbu u GOŠK kako bi stekao potrebno iskustvo.

Devetnaestogodišnji Mulahusejnović bi se pripremama tima iz Gabele trebao priključiti sutra, a svojim dolaskom će, kako stvari stoje, zaoštriti konkurenciju u napadačkom redu.

U ovoj sezoni Mulahusejnović je odigrao ukupno pet utakmica sa Zrinjski, od čega su tri u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a dvije u kvalifikacijama za Ligu prvaka protiv Maribora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije nego što je došao u Zrinjski igrao je za Bratstvo iz Gračanice i omladinske kategorije Željezničara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.