Trener GOŠK-a nakon poraza u pripremnom meču

Dudić: Možemo biti zadovoljni, ipak je Sarajevo kvalitetom iznad nas

FK Sarajevo i NK GOŠK su danas odigrali pripremni susret u Čitluku. Bordo tim je slavio rezultatom 2:0, ali trener ekipe iz Gabele Feđa Dudić nije bio nezadovoljan onime što su pokazali njegovi izabranici.

"Trkački sigurno da možemo biti zadovoljni, mislim da smo u tom segmentu igre parirali Sarajevu. Neke tehničke greške su se desile kod golova koje smo primili, ali, manje-više, možemo biti zadovoljni, Sarajevo je ipak kvalitetom iznad nas. Mi se borima za opstanak, a Sarajevo za prvo mjesto", poručio je glavni strateg GOŠK-a nakon utakmice.

"Ova utakmica je poslužila svojoj svrsi. Ovo je prva pripremna utakmica u kojoj se ne gleda rezultat, gleda se nešto sasvim drugo. Mi nastavljamo trenirati i spremati se za ono što nas čeka, a Sarajevu želim sve najbolje u nastavku prvenstva", istakao je Dudić, pa se osvrnuo na eventualna pojačanja svoje ekipe:

"Mora biti nekih pojačanja. Evidentno je da ne možemo ostati na ovom kadru. Potrebna su nam još dva ili tri provjerena igrača koja će nam dobro doći u borbi za opstanak. Ovo što sada imamo je premalo za ono što nas čeka, pred nama je pakleno proljeće. Nadam se da ćemo do polaska u Međugorje dobiti dva-tri nova pojačanja."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije