Plemićima 400.000 eura?

Dirljiv oproštaj Ćavara od Zrinjskog

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Marijan Ćavar (19) danas je potpisao ugovor sa njemačkim bundesligašem Eintrachtom iz Frankfurta.

Sjajni 19-godišnji veznjak je dogovorio saradnju na tri i po godine, a od Plemića se oprostio izuzetno dirljivim riječima.

"S jedne strane mi je žao što odlazim iz kluba nakon samo šest mjeseci seniorskog nogometa, ali istovremeno sam jako sretan i ponosan što karijeru nastavljam u Eintrachtu i Bundesligi. Naravno, najveću zahvalnost dugujem Zrinjskom koji mi je vjerovao, a samim tim i omogućio ovaj transfer. Zahvalan sam svim trenerima koji su me trenirali u Školi nogometa, a posebna zahvala ide Blažu Sliškoviću koji mi je dao veliku priliku u prvoj momčadi", istakao je Ćavar, te je dodao:

"Zrinjski ostaje dio mene za cijeli život. Ovom prilikom želim izraziti i veliku zahvalnost najboljim navijačima Ultrasima, kao i svojim suigračima koji su me prihvatili na najbolji mogući način i koji će, uvjeren sam, opet osvojiti naslov prvaka", rekao je Ćavar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvak Bosne I Hercegovine je, kako saznaje SportSport.ba, za Ćavarove usluge inkasirao 400.000 eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.