Kovač o Ćavaru: Dobili smo sjajnog igrača za mali novac
Nakon dugo vremena konačno je ostvaren jedan transfer iz Premijer lige Bosne i Hercegovine u neku od najboljih evropskih liga. Mladi reprezentativac BiH pred sobom ima veliki izazov.

Pohvale od hrvatskog stručnjaka

Kovač o Ćavaru: Dobili smo sjajnog igrača za mali novac

M. Šljivak

Marijan Ćavar od danas je novi igrač njemačkog bundesligaša Eintrachta iz Frankfurta. Sjajni 19-godišnji fudbaler je sa njemačkim timom potpisao ugovor na tri i po godine, te će imati šansu da se dokaže u jednoj od najboljih liga svijeta.

Trener Eintrachta Niko Kovač je zadovoljan dovođenjem Ćavara jer nije previše koštao tim, a može im u budućnosti mnogo donijeti.

"On je veznjak koji može igrati na više pozicija. Odradili smo dobar posao i doveli smo veoma dobrog igrača za mali novac. Veoma je talentovan igrač i nadam se da će se pokazati kao pojačanje za budućnost", rekao je Kovač nakon predstavljanja Ćavara.

Mladi reprezentativac BiH će sa reprezentacijom naše zemlje putovati u SAD na prijateljske utakmice protiv Amerikanaca i Meksikanaca i po povratku će se priključiti njemačkom timu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije