Novo pojačanje u Simin Hanu

Miljenko Bošnjak novi fudbaler Sloge · Zvanično

Midhat Šljivak

Iskusni veznjak Miljenko Bošnjak novi je igrač Sloge iz Simin Hana.

Doskorašnji igrač GOŠK-a iz Gabele dogovorio je sve uslove oko ugovora sa timom iz okoline Tuzle i danas je službeno potpisao ugovor sa najvećim favoritom za ulazak u društvo najboljih timova Bosne i Hercegovine.

Iskusni veznjak iza sebe ima zaista bogatu karijeru i svojim iskustvom će pokušati da pomogne timu iz Simin Hana da ostvari san, odnosno da se plasira u Premijer ligu.

Ovaj sjajni fudbaler je protekle polusezone bio pokretačka snaga tima iz Gabele, a u 13 odigranih susreta postigao je tri gola.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sloga je u zimskom prelaznom roku dovela nekoliko zvučnih pojačanja i sigurno je da će ovaj tim imati šta da pokaže u ostatku sezone.

Nakon prvog dijela sezone Sloga je drugoplasirani tim Prve lige sa 32 boda, jednim manje od vodeće Zvijezde.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.