Iskusni Boris Pandža iza sebe ima bogato iskustvo, bio je član Hajduka i Širokog Brijega, jedno vrijeme bio i bitan član A reprezentacije BiH, a sada dolazi da pomogne Čeliku da ostane u ligi

Nova pojačanja na Bilinom polju

Čelik sve jači, Pandža i Nikolić potpisali do ljeta

Edmir Škorić

Zenički Čelik će znatno jači ući u nastavak sezone, a to potvrđuju svakodnevna pojačanja koja stižu na Bilino polje.

Čelik je spreman da u nastavku sezone pokuša da izbori opstanak u društvu najboljih, a Uprava kluba je odlučila napraviti remont ekipe, pa je klub doveo veliki broj igrača koje imaju bogato premijerligaško iskustvo.

Nova imena u Čeliku su iskusni stoper i bivši bh. reprezentativac Boris Pandža, te Stevo Nikolić, koji je posljednji angažman imao u Željezničaru.

Nikolić ima 33 godine, igrao je u mnogim klubovima i ima veliko iskustvo iza sebe, dok je Pandža dvije godine mlađi, a posljednji klub mu je bio Široki Brijeg.

Očekuje se da uskoro ugovore s Čelikom potpišu Dino Bevap i Dženan Bureković, a po svemu sudeći transferi nisu završeni kada je u pitanju tim iz Zenice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.