Predrag Papaz bez dogovora sa Čelikom

Zeničani nisu ispoštovali dogovor

Predrag Papaz bez dogovora sa Čelikom

S. Mlaćo

Iako je sa Zeničanima već ranije postigao dogovor u prelasku u redove Čelika, defanzivac Predrag Papaz (30) neće u drugom dijelu sezone nositi dres ovog bh. premijerligaša.

Naime, Papaz je odradio jučerašnji trening sa Čelikom, ali je ostao bez dogovora sa čelnicima tima sa Bilinog polja, što je i potvrdio za SportSport.ba.

"Napustio sam Čelik. Dogovor je bio da se pojavim na prozivci i da će tada klub ispoštovati finansijske uslove koje smo dogovorili. To se nije desilo, ali ja sam odlučio da sačekam par dana. Ipak, ni nakon toga se ništa nije promijenilo, dogovoreni uslovi nisu ispoštovani i to je to", kazao je Papaz za SportSport.ba.

U Zenicu je stigao iz visočke Bosne, ali ističe da neće imati problema pri pronalasku novog kluba.
"Očito da je kod nas sve moguće, ali neopterećujem se puno. Kontaktirali su me već neki klubovi, pa vidjet ćemo", dodao je iskusni defanzivac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Papaz je u BiH do sada nosio i dres Slavije, Metalleghea i GOŠK-a, te u inostranstvu za Jablonec, Waterloo i Burlington.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

topalovic
Spasio se covjek.
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi