Mkhitaryan u Londonu, Sanchez u Manchesteru

Dokazni materijal kruži internetom, dileme više nema

Edmir Škorić

Manchester Unted i Arsenal definitivno su napravili trampu, dokaz su i fotografije koje su se pojavile na internetu.

I Jose Mourinho i Arsene Wenger su nakon nedjeljnih premierligaških pobjeda Uniteda, odnosno Arsenala potvrdili da je stvar blizu realizacije - Alexis Sanchez ide na Old Trafford, u suprotnom pravcu će Henrikh Mkhitaryan.

"Ljudi marljivo rade na tome i jako smo blizu kraja. U narednih 48 sati će sve biti gotovo", kazao je Mourinho poslije Utdove pobjede nad Burnleyjem (1:0), a sličnu je izjavu dao Wenger nakon što su Topnici deklasirali Crystal Palace s 4:1.

Da je sve ostalo na formalnostima pokazuju i slike nasmijanog Mkhitaryana iz Londona. U subotu navečer je stigao u britansku prijestolnicu zajedno s agentom Minom Raiolom, samo još da potpiše. Tokom nedjelje bi moglo sve biti zvanično.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.