Ovaj 23-godišnji vezni fudbaler Pod Bijeli brijeg stiže iz Istre

Kokorović potpisao za Plemiće

Zrinjski doveo novo pojačanje! · Zvanično

Endin Čaušević

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, Zrinjski, potvrdio je danas na svojoj zvaničnoj stranici da je Pod Bijeli brijeg stiglo novo pojačnje.

Naime, Zrinjski je odlučio da dovede 23-godišnjeg veznog igrača Eda Kevina Kokorovića koji u Mostar stiže iz Istre. Kokorović je prošao omladinsku školu Rijeke, a sa Plemićima potpisao je saradnju do ljeta 2020. godine.

Ovaj 23-godišnji fudbaler u seniorskoj kategoriji debitovao je za drugoligaša Pomorac, a nakon toga igrao je u Sloveniji za Zavrč i Koper. Prvi dio ove sezone proveo je u Istri za koju je odigrao 13 utakmica.

Kokorović se već priključio ekipi Zrinjskog koja se nalazi na pripremama u Medulinu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.