Dirljiv oproštaj Ćavara od Zrinjskog

Plemićima 400.000 eura?

Dirljiv oproštaj Ćavara od Zrinjskog

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Marijan Ćavar (19) danas je potpisao ugovor sa njemačkim bundesligašem Eintrachtom iz Frankfurta.

Sjajni 19-godišnji veznjak je dogovorio saradnju na tri i po godine, a od Plemića se oprostio izuzetno dirljivim riječima.

"S jedne strane mi je žao što odlazim iz kluba nakon samo šest mjeseci seniorskog nogometa, ali istovremeno sam jako sretan i ponosan što karijeru nastavljam u Eintrachtu i Bundesligi. Naravno, najveću zahvalnost dugujem Zrinjskom koji mi je vjerovao, a samim tim i omogućio ovaj transfer. Zahvalan sam svim trenerima koji su me trenirali u Školi nogometa, a posebna zahvala ide Blažu Sliškoviću koji mi je dao veliku priliku u prvoj momčadi", istakao je Ćavar, te je dodao:

"Zrinjski ostaje dio mene za cijeli život. Ovom prilikom želim izraziti i veliku zahvalnost najboljim navijačima Ultrasima, kao i svojim suigračima koji su me prihvatili na najbolji mogući način i koji će, uvjeren sam, opet osvojiti naslov prvaka", rekao je Ćavar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvak Bosne I Hercegovine je, kako saznaje SportSport.ba, za Ćavarove usluge inkasirao 400.000 eura.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi