Potpisali ugovore

Bekić i Rustemović do kraja sezone u Slobodi · Zvanično

Amer Bekić i Edin Rustemović danas su i zvanično postali igrači Slobode.

Bekić i Rustemović, koji su u prošlosti zajedno nosili dres FK Sarajevo, u prostorijama tuzlanskog kluba danas su potpisali ugovore koji će ih za crveno-crne vezati do kraja sezone.

Za Bekića je ovo ujedno i povratak na Tušanj, gdje je ponikao, a pored Sarajeva i Slobode kroz dosadašnju karijeru je još nosio dresove Zrinjskog i kazahtanskog Tobola. Rustemović je, među ostalim, igrao za Sarajevo, OFK Beograd, turski Adana Demirspor...

Pored Rustemovića i Bekića, Uprava kluba iz Rudarske 2 postigla je dogovor sa još dvojicom fudbalera iz Srbije, a radi se o Borislavu Terziću i Milošu Mijiću koji su protekli period igrali u Superligi Srbije.

Sloboda je, podsjećamo, prvi dio sezone u Premijer ligi BiH okončala na desetoj poziciji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.