Sloboda "šesticom" ispratila Lokomotivu iz Miričine kući

Tuzlaci slavili i u drugoj prijateljskoj utakmici

Sloboda "šesticom" ispratila Lokomotivu iz Miričine kući

E. Dindić, foto: E. Dindić

U današnjoj prijateljskoj utakmici na Tušnju fudbaleri Slobode ugostili su niželigaša ekipu Lokomotive iz Miričine. Na kraju uvjerljivu pobjedu slavili su izabranici Slavka Petrovića rezultatom 6:0 (2:0).

U sedmoj minuti susreta fudbaleri Slobode ostaju sa igračem manje. Naime, zbog prigovora isključen je Darko Todorović. Dva minuta kasnije za vodstvo crveno-crnih pogađa Smajić, a i poslije toga Sloboda je imala više od igre.

U 35. minuti mladi Saša Maksimović povisuje rezultat na 2:0, što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

U 50. minuti Kolaković pogađa za 3:0, da bi deset minuta kasnije Aldin Hrvanović pogodio za 4:0.

Sloboda je nakon četvrtog gola i dalje napadala, a Aleksandar Ignjatović u 75. minuti povećava rezultat na 5:0, da bi tačku na ovaj susret stavio svojim drugim golom Aldin Hrvanović za konačnih 6:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prvom poluvremenu za Slobodu su nastupili : Muminović, Lazevski, Škahić, Salihović, Beganović, Todorović, Grahovac,Osmanagić, Husić, Smajić, Maksimović.

Još su nastupili u drugom poluvremenu: Hodžić D, Kurtalić, Hadžić, Ignjatović, Kolaković i Ćulum.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi