Bekić i Rustemović pojačavaju Slobodu?

Stižu na Tušanj?

Bekić i Rustemović pojačavaju Slobodu? · Saznajemo

E. Čaušević

Sloboda u drugi dio sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine želi ući s nekoliko novih pojačanja, a čini se da će na Tušanj stići i nekadašnji fudbaleri Sarajeva.

Kako saznaje SportSport.ba, tuzlanski tim će prema svemu sudeći u narednim danima pojačati Edin Rustemović i Amer Bekić koji će stići kao slobodni igrači. Ovaj dvojac na kraju prošle sezone napustio je FK Sarajevo, ali čini se da će nakon samo pola godine u inostranstvu ponovo zaigrati u Premijer ligi BiH.

Ljudi koji zastupaju Rustemovića i Bekića potvrdili su nam da je do konačnog finaliziranja posla ostalo još da se dogovore neke sitnice. Ukoliko se to riješi ovaj dvojac će se već u narednim danima pridružiti pripremama svoje nove ekipe.

Rustemović je nakon Sarajeva potpisao za Adanu Demirspor, ali se u turskom timu zadržao svega nekoliko mjeseci nakon čega je potpisao sporazumni raskid saradnje. S druge strane, Bekić je prethodnih pola godine igrao za kazahstanski Tobol, no također je nakon polusezone odlučio da raskine saradnju.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi