Bez prave prilike u Tottenhamu

Lamela želi nazad u Romu

Brzonogi krilni fudbaler iz Argentine Erik Lamela ima želju da se vrati u Romu, prenosi LaRoma24.it. 

Lamela je iz Rome u Tottenham prešao 2013. godine kada je imao samo 21 godinu, ali u Londonu su ga pratile brojne povrede i problemi sa pronalaskom prave forme.

Lamela je preko godinu dana propustio zbog povrede kuka, a nakon oporavka zabilježio je samo dva starta u prvoj postavi Tottenhama. Upravo zbog toga volio bi da promijeni sredinu.

Isti izvor prenosi da je Argentinac boravio u Milanu prošlog vikenda gdje se susreto sa Monchijem i razgovarao je o mogućem povratku na Olimpico. Za sada je jedina opcija dolazak na posudbu do kraja sezone sa opcijom otkupa ugovora ukoliko obje strane budu zadovoljne.

Posljednji izvještaji kažu da su za sada pregovori između dvije strane u toku, a da ni Tottenham ne bi imao ništa protiv da svog igrača pošalje na posudbu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.