Džeko nije otputovao u London, danas će trenirati sa Romom

Nove informacije

Džeko nije otputovao u London, danas će trenirati sa Romom

Edin Džeko se još nije dogovorio sa Chelseajem, a kako sada stvari stoje, pitanje je hoće li se i dogovoriti. 

U međuvremenu, italijanski mediji donose nove informacije o ovom transferu koje kažu da će kapiten bh. reprezentacije danas odraditi popodnevni trening sa Romom.

Iako se ranije najavljivalo da će Džeko u četvrtak doći na ljekarske preglede u London gdje bi trebao potpisati ugovor na čak tri i pol godine, to se nije dogodilo. Džeko je još uvijek u Italiji, a trenutno problem u transfer priči predstavlja činjenica da Edin želi duži ugovor od onog kojeg mu Chelsea nudi.

Englezi u isto vrijeme prenose da se upravi ekipe sa Stamford Bridge stadiona nikako ne sviđa Džekin zahtijev o dužem ugovoru, ali da bi mogli popustiti pod pritiskom Contea koji je već ranije imao problema sa dovođenjem igrača koje je želio jer mu uprava nije izlazila u susret.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je Dijamant, uprkos najavama italijanskih medija, igrao u prvoj postavi sinoć protiv Sampdorije te je postigao pogodak kojim je Roma u sudijskoj nadoknadi izjednačila rezultat.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti