"Dugo sam se povezivao sa Barcelonom, ali.."
EPA

Sanchez otkrio zašto nije htio u katalonski klub

"Dugo sam se povezivao sa Barcelonom, ali.."

Eldar Ganibegović

Defanzivac Tottenhama Davinson Sanchez otkrio je da je odbio šansu da se priključi Barceloni prije nego što je prešao u redove Ajaxa.

Kolumbijski internacionlac preselio se u Spurse prošlog ljeta nakon što je proveo godinu dana u Amsterdamu.

"Postojala je ponuda Barcelone prije nego što se javio Ajax. Dugo sam se povezivao sa katalonskim klubom", rekao je Sanchez za Marcu Colombiju.

"Osvojio sam Copa Libertadores sa Atletico Nacionalom, ali nisam želio da se pridružim klubu u kojem ne bih imao priliku da igram u seniorskom timu."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Uvjeren sam kako bih završio u prvom timu Barcelone jer sam siguran u svoje sposobnosti, ali 50 utakmica koliko sam odigrao za Ajax je ono što mi je bilo potrebno u toj fazi moje karijere", tvrdi defanzivac Spursa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi