Potpisao ugovor sa Slobodom, a sada već na meti novog kluba?

Rustemović puni Slobodinu kasu: Karijeru nastavlja u Al Faisalyiju?

Samir Mlaćo

Prije samo par dana Edin Rustemović je postao novi član FK Sloboda. Rustemović je na Tušanj stigao iz turske Adane Demirspor, a vrlo lako bi mogao u narednim danima i napustiti redove bh. premijerligaša.

Naime, u prijateljskom meču protiv bugarskog Arda Kardzhali (0:0) u Antaliji, skauti Al Faisalyija, trenutno trećeplasiranog tima u Saudijskog Arabiji, zapazili su Rustemovića, te ga sada žele vidjeti u svojim redovima.

Pregovori su već uspostavljeni, te bi Sloboda vrlo lako mogao ostati bez važnog pojačanja, ali u slučaju da do dogovora dođe, mogla napuniti svoju kasu, pogotovo ako se uzme u obzir da je Rustemović bez obeštećenja stigao na Tušanj.

Rustemović je u BiH nosio i dres FK Sarajevo, te Drine iz Zvornika.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti