Sloboda remizirala sa bugarskim niželigašem

Bez golova u pripremnom meču

Sloboda remizirala sa bugarskim niželigašem

Midhat Šljivak

Fudbaleri Slobode odigrali su danas pripremni meč u Antaliji, a prvi rival ekipi Slavka Petrovića bio je bugarski niželigaš Arda Kardzhali.

Na kraju je ovaj meč završen neriješenim rezultatom 0:0, iako je tuzlanski tim imao veliki broj šansi. Međutim, lopta jednostavno nije htjela u mrežu. Redale su se šanse pred golom bugarskog tima, ali je do kraja meča je ostalo 0:0.

Sloboda je meč protiv bugarskog tima počela u ovom sastavu:

Muminović, Terzić, Škahić, Ignjatović, Ivetić, Rustemović, Hrvanović, Osmanagić, Husić, Mijić, Smajić.

U drugom poluvremenu igrali su i ostali fudbaleri, a očigledno je da će Petrović nakon ovog meča morati da poradi na realizaciju, gdje je dosta škripalo i u prvom dijelu sezone u Premijer ligi BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pripremni meč:

Sloboda - Arda 0:0

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi