Nikola Prce za SportSport.ba

"Niko nas neće pobijediti dok se dobro ne oznoji"

Igrao je čovjek baraža ne zna im se broj. Koliko je BiH ukupno odigrala on je možda fulio dva ili tri. U jednom je briljirao i isključivo njegovom sposobnošću izborili smo SP u Kataru. I vještinom tada nevjerovatnog Ivana Karačića, da se ne lažemo.

Nikola Prce danas je u poznim godinama al njegovih 200-300 golova protiv Islanda nikada zastariti neće. Koliko Prce i BiH mogu protiv Norveške? Možemo li ako nas puste i ne budu iz EHF-a zlodjelom smatrali javašluk protiv Švicarske, biti iole karakterni kakvi Hercegovci poput Prce najčešće jesu?

"A šta da ti kažem... Moglo je biti i puno bolje, ali koga god da smo izvukli svejedno je teško... Sve reprezentacije su realno bolje od nas, ali opet, sigurno, da nas niko neće pobijediti dok se dobro ne oznoji na parketu.

"Sigurno da smo mogli dobiti neke ekipe s kojima bi imali veće šanse za prolazak, ali tako je kako je. Idemo se igrati, pa šta bude", poručio je Nikola za SportSport.ba.

Da nismo napaćeni kao što jesmo, Prcino idemo se igrati bilo bi odveć optimistično. Treba se igrati, u tome je čar. Jednom ćeš izgubiti, drugi put pobijediti...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.