La Rioja slavila, Prce postigao pet golova

ASOBAL

La Rioja slavila, Prce postigao pet golova

Adnan Beganović

U okviru 5. kola španjolskog rukometnog prvenstva sinoć su odigrana dva susreta, a u pobjedi Naturhouse La Rioje nad ekipom Helvetia Anaitasuna (28:20) dobru partiju pružio je i bh reprezentativac Nikola Prce.

Momčad našeg reprezentativca bez većih problema upisala je pobjedu, a Prce se pet puta upisao u listu strijelaca. Najefikasniji kod La Rioje bio je Marko Ćuruvija sa 9 golova, dok je kod Anaitasune s 5 golova najučinkovitiji bio Pierre-Yves Ragot.

Torrevieja je pred svojim navijačima ubjedljivo slavila protiv Alser Puerto Saguntoa (34:22). Najefikasniji u pobjedničkoj momčadi bio je Sanchez sa 11 golova, dok je kod poraženih sa 5 golova najefikasniji bio Flores.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.