Poznata prva postava Zmajeva

Prosinečki odabrao startnih 11 za duel sa SAD-om

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će u noći sa nedjelje na ponedjeljak odigrati prijateljsku utakmicu sa Sjedinjenim Američkim Državama u Los Angelesu.

Bit će to debi Roberta Prosinečkog na klupi Zmajeva, a na prvoj utakmici će na raspolaganju imati pretežno igrače iz Premijer lige uz svega nekoliko internacionalaca.

Utakmica počinje u 3:30 sati ujutro po našem vremenu, a nekoliko sati pred početak susreta poznat je i sastav Bosne i Hercegovine koji će istrčati od prve minute.

BiH: Ibrahim Šehić, Darko Todorović, Almir Bekić, Marko Mihojević, Danijel Graovac, Haris Medunjanin, Elvis Sarić, Tomislav Tomić, Luka Menalo, Goran Zakarić, Mersudin Ahmetović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.