Bh. reprezentativci spremni za okršaj s Amerikom

Bez povreda u našem taboru

Bh. reprezentativci spremni za okršaj s Amerikom

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Los Angelesu igra prijateljsku utakmicu protiv Sjedinjenih Američkih Država.

Ekipa Roberta Prosinečkog obavila je jutros posljednji trening pred okršaj s Amerikom, a ono što raduje novog bh. selektora jeste da nema povreda, te da su svi igrači spremni za večerašnju utakmicu protiv Amerike.

Bh. reprezentativci su odradili trening u veoma dobroj atmosferi i ističu da jedva čekaju početak utakmice protiv domaće selekcije. Prosinečki će šansu dati svim igračima protiv Amerike i Meksika da opravdaju poziv u nacionalni tim.

Utakmica između Sjedinjenih Američkih Država i Bosne i Hercegovine igra se večeras od 3:30 sati u Los Angelesu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi