Karijeru nastavlja u Iranu

Ponovo u inostranstvu: Sulejman Krpić ima novi klub · Zvanično

Bh. napadač Sulejman Krpić večeras je i zvanično pronašao angažman u dalekom Iranu.

Dojučerašnji član Slobode potpisao je polugodišnji ugovor sa ekipom Tractor Sazija iz Irana, koja se trenutno nalazi na 12. mjestu tamošnjeg prvenstva.

Sulejman Krpić u Iran stiže nakon što je u Slobodi proveo svega nekoliko mjeseci po povratku iz AIK Štokholma, a transfer su u suradnji finalizirali agencija BestTransfer i MNV Sports.

Krpić je u prvom dijelu sezone, računajući sva takmičenja, postigao pet pogodaka u 17 odigranih utakmica. Na svom kontu ima i dvije asistencije.

Nakon razlaza sa Slobodom, ovaj napadač je imao nekoliko ponuda iz Premijer lige ali mu je prioritet bio ponovni odlazak u inostranstvo, što se na kraju i obistinilo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.