Dinamo dobio veliko pojačanje

Hajrović prošao ljekarski pregled, sutra potpisuje

Arminu Hodžiću i Ameru Gojaku sutra će se u Dinamu priključiti još jedan reprezentativac Bosne i Hercegovine - Izet Hajrović.

Krilni bh. fudbaler se već nalazi u Zagrebu, a prema informacijama koje dolaze iz Hrvatske, uspješno je prošao ljekarski pregled i u toku sutrašnjeg dana će zvanično potpisati ugovor sa "modrima"

Hajrović na Maksimir stiže kao slobodan igrač iz Werdera, gdje je "na ledu" bio već neko vrijeme. U dosadašnjem dijelu sezone je sakupio svega 180 minuta, i to dok je trener bio Alexander Nouri, a nakon njegove smjene, kada je tim preuzeo Florian Kohfeldt, nije odigrao ni minute.

Reprezentativac naše zemlje je u Werderu bio od 2014. godine. Izuzimajući posudbu u Eibaru, igrao je još za Galatasaray te Grasshoppers iz Ciriha u Švicarskoj, nedaleko od mjesta Brugg u kojem se rodio.

Proteklih sedmica špekulisalo se da su Hajrovića u svojim redovima još željeli vidjeti Genoa, Trabzonspor, Deportivo iz La Corune...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.