Po starom običaju

Nove fotografije Icardijeve supruge muškarce dovode do ludila

O. Lekić

Wanda Nara, plavokosa manekenka i supruga napadača Intera Maura Icardija, ponovo je zapalila Instagram.

Argentinka se ne libi pokazati čime sve raspolože i poznata je po izlascima u javnost sa provokativnim fotografijama, a pripadnike jačeg spola je odlučila ponovo obradovati.

Obožavatelji su kao i svaki put ostali oduševljeni, a Wanda je primila mnogo komplimenata. "Poput anđela", "Nevjerojatna", "Ti si moj idol" i "Izvrsno" bili su samo neki od komentara na fotografijama Icardijeve supruge.

U javnosti je poznato da fatalna i vruća Wanda inače vodi brigu o Icardijevoj karijeri, a iako bi je mnogi ostali igrači rado htjeli za agenta, ona za to nema vremena. Kao agentica za popularnog napadača radi već preko dvije godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.