"Muke" po Icardija, Wanda preuzela incijativu za novogodišnju noć

Icardi je baš uživao

"Muke" po Icardija, Wanda preuzela incijativu za novogodišnju noć

Edmir Škorić

Wanda Nara (31) i Mauro Icardi (24) uživali su u novogodišnjoj noći.

Wanda je bivša supruga Maxija Lopeza, a danas je Icardijeva. O njoj ste vjerovatno puno toga već pročitali ili - bolje rečeno - vidjeli ste mnoge njene fotografije u raznim golišavim izdanjima, a prilikom dočeka 2018. godine učinila je sve da Mauro bude zadovoljan.

Njihovi slasni i stasni poljupci zabilježeni su i kamerom, pa su osvanuli i na društvenim mrežama.

"Vrući doček Nove godine", napisala je Wanda, koja je imala potpunu dominaciju u svemu, barem na onome što se vidi. Šta je poslije bilo...

Wanda brine o Mauru, vodi sve oko njegove karijere i planira da ga bogato proda iz Intera, no trenuci kada su sami i posvećeni sebi, onda nastaje potpuni prasak.

Hot new year 🎉

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi