Kapiten Real Madrida

Ramos: Ovo je jedna od najgorih sezona u historiji kluba

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos smatra da je aktuelna sezona jedna od najlošijih u historiji Kraljevskog tima.

Real Madrid ima jednu od najboljih ekipa na svijetu i dvostruki je uzastopni šampion Evrope, ali u La Ligi ove sezone igra očajno i tek je na 4. pozicji sa čak 18 bodova manje od prvoplasirane Barcelone.

Ramos smatra da svi u klubu trebaju ostati pozitivni.

"Ovo je očito jedna od najlošijih sezona u historiji kluba, ali moramo ostati pozitivni i nastaviti raditi. Moramo biti ujedinjeni kako bismo spasili ostatak sezone i napravili dobar rezultat u Ligi prvaka", rekao je Ramos i nastavio:

"Situacija u svlačionici nije ugodna, ali moramo gledati naprijed. Također, moramo biti jedinstveni i ostvariti što bolji rezultat u Ligi prvaka. Ali, da biste igrali dobro u tom takmičenju, morate igrati dobro i u prvenstvu", rekao je Ramos.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.