Ljutiti Ronaldo nakon izmjene "svađao" se s kamermanom

Nije mu kamera ništa kriva

Ljutiti Ronaldo nakon izmjene "svađao" se s kamermanom

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su po ko zna koji put ove sezone razočarali svoje navijače jer su remizirali na gostovanju protiv Levantea (2:2) u okviru 22. kola španske La Lige.

Kraljevski klub odigrao je još jednu utakmicu za zaborav, a na "laganom" gostovanju igrali aktuelnog prvaka Španije osvojili su samo jedan bod. Jednu od svojih lošijih partija sinoć je odigrao i najbolji igrač svijeta za 2017. godinu Cristiano Ronaldo.

Kod rezultata 1:1 Zidane je spremio izmjenu, a u igru je trebao ući Marco Asensio. Iako je Real u međuvremenu poveo sa 2:1 francuski stručnjak nije odustajao od izmjene i na iznenađenje mnogih iz igre je izveo Ronalda. Portugalcu se taj potez baš i nije svidio, a ni to što ga je kamerman snimao dok je sjedio na klupi.

Ronaldo je došao u "verbalni" sukob s kamerom i uporno je govorio kamermanu da treba snimati teren, a ne njega. Jasno je da portugalski fudbaler nije bio zadovoljan što je Zidane odlučio da ga izvede iz igre, ali kamerman mu nije ništa kriv.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije