Odmarao u Sarajevu

Džeko zapjevao poznatu sevdalinku

Endin Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko prethodnih dana odmarao je u Sarajevu nakon što je njegova kćerka Una proslavila svoj drugi rođendan.

Džeko je iskoristio nekoliko slobodnih dana da dođe sa porodicom u rodni grad kako bi se malo odmorio nove izazove s Romom. Bh. napadač iskoristio je priliku za druženje sa svojim prijateljima, a poznato je da se Džeko voli opustiti uz dobruz muziku.

Napadač Rome "počastio" je svoj fanove sa izvedbom legendarne sevdalinke Indexa "Žute dunje". Video se pojavio na društvenim mrežama, a čini se da su i navijači Rome oduševljeni glasovnim sposobnostima Dijamanta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.