Prenosi Sky Sport

Mahrez se konačno vraća na treninge Leicestera

Alžirski fudbaler Riyad Mahrez danas će se vratiti na treninge Leicester Cityja.

Situacija između Mahreza i Lisica bila je u pravom haosu posljednjih 10-ak dana i to nakon što ovaj klub nije htio da ga pusti u Manchester City za 60 miliona eura.

Mahrez je silno želio otići tokom januarskog prelaznog roka, a u Cityju je vidio sjajnu opciju. Ipak, sve je propalo zbog Leicestera koji je navodno htio čak 90 miliona eura za svog igrača. Nakon okonačnja prelaznog roka Mahrez je bukvalno nestao i niko u klubu nije znao gdje se on nalazi. Alžirac se nije pojavio ni na jednom treningu od tada i propustio je dvije utakmice, ali čini se kako se konačno smirio i da je spreman vratiti se.

Kako prenosi Sky Sport, Mahrez bi se ovog jutra ponovo trebao pojaviti na treningu svog kluba i trebao bi igrati utakmicu u subotu protiv Manchester Cityja.

Podsjetimo, Mahrez je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 24 utakmice u Premiershipu i postigao je osam golova uzisto toliko asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.