Trener Zrinjskog nakon pobjede nad Slogom

Slišković: Zadovoljan sam generalkom

Fudbaleri Zrinjskog su danas Pod Bijelim brijegom savladali Slogu iz Simin Hana rezultatom 4:0.

Plemići su sve pogotke postigli u prvom poluvremenu, kojim je Slišković bio posebno zadovoljan.

"Sve u svemu, pripremama i generalkom sam zadovoljan, posebno igrom u prvih 45 minuta. Uveliko nas je poremetio odlazak reprezentativaca u SAD, no ne žalimo se. Nadam se da ćemo dobiti još veći impuls od novih igrača. S nekima sam jako zadovoljan, a neki za sad još nisu pokazali da su zaslužili dres Zrinjskog", rekao je Slišković, te dodao:

"Mislim da nas odlasci ipak nisu toliko promijenili kao momčad. Opet imamo konkurentnu ekipu i uvjeren sam da ćemo i ove sezone biti u situaciji da branimo naslov, te da ćemo u toj misiji u konačnici i uspjeti".

Zrinjski će narednog vikenda otvoriti proljetni dio sezone domaćom utakmicom protiv GOŠK-a.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.