Odlazi u Real?

Thiago Silva ne zna sakriti, Neymar pred novim velikim transferom?

Edmir Škorić

Sve su glasnije priče o mogućem odlasku Neymara iz PSG-a i neki igrači ovog kluba svjesni su da je to moguće.

Brazilski stoper Thiago Silva, Neymarov saigrač iz reprezentacije i kluba, nije mogao da sakrije kako bi Neymar već na ljeto mogao da napusti Park Prinčeva.

Prema njegovim riječima, odlazak Neymara nije nikako šuplja priča i postoje osnove za to.

"Ne znam hoće li otići u Real Madrid i ne mogu da govorim u njegovo ime, ali postoje priče u medijima koje su stvarno istinite. Ne mogu puno reći, ali ja bih volio da ostane u PSG-u jer imamo visoke ciljeve", rekao je Silva.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Već je imao pozitivan utjecaj na nas jer je PSG zahvaljujući njemu sada još više počeo da pobjeđuje i sve je opasniji u svim takmičenjima", tvrdi Silva.

Dosta se pisalo o nezadovoljstvu Neymara životom u Parizu i kako je već dogovorio odlazak u Real Madrid narednog ljeta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.