Bio bi to pravi šok za Parižane: Neymar upitan za Real

Zadobio udarac protiv Toulousea

Bio bi to pravi šok za Parižane: Neymar upitan za Real

PSG bi mogao biti lišen usluga najboljeg igrača Neymara na gostovanju kod Real Madrida u okviru prvog meča osmine finala Lige prvaka.

Najskuplji fudbaler u historiji postigao je jedini gol na susretu protiv Toulousea ovog vikenda, ali je na toj utakmici zaradio i jedan nezgodan udarac pa je zbog toga njegov nastup na Santiago Bernabeu stadionu pod znakom pitanja.

Nakon utakmice u Toulouseu Neymar je fanovima na Instagramu pokazao fotografiju povrijeđenih članaka i na taj način je izazvao još veću zabrinutost da neće igrati na utakmici svih utakmica.

Podsjetimo, Brazilac je ove sezone u sjajnoj formi jer nakon 17 odigranih utakmica ima 18 postignutih golova samo u Ligue 1. Kada gledamo sva takmičenja, Neymar je odigrao 26 utakmica i postigao je 27 golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi