Bayern ide korak naprijed

Edmir Škorić

Ono što možete na Allianz-Areni u Minhenu ne možete niti na jednom drugom stadionu. 

Zamislite da ležite u sobi hotela od pet zvjezdica i gledate najbolje igrače svijeta? Na Allianz Areni je to moguće. Kao gosti hotela Marriotta imate mogućnost da iz sobe gledate pravo na teren minhenskog stadiona.

Neki gledaju direktno s tribina u ne baš fantastičnim uslovima, drugi na malim TV ekranima iz vlastitog stana, no oni debljeg džepa mogu da si priušte i ovakvo iskustvo.

Bayern i Marriott možda mogu da donesu potpuni ugođaj i uživanje, ali mnogi će opet vjerujemo radije ostaviti novac u novčaniku, a Bayern pratiti s neke od tribina ili iz udobnosti kauča u vlastitom stanu.

Hotel Marriott sponzor je Bayerna do kraja 2020. godine, pa je i ovo vid saradnje njemačkog giganta i ugledne ugostiteljske kompanije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.