Piqueu fotografija sa fanovima donijela velike probleme

Posjetio fan shop velikog rivala?

Piqueu fotografija sa fanovima donijela velike probleme

Slobodan dan koji je dobio u Barceloni Gerard Pique je iskoristio da otputuje na drugu stranu Evrope.

Pique je sjeo na avion i otputovao u Minhen, a da ni u njemačkom gradu nije ostao neprimijećen svjedoči i fotografija koju je jedan sretan par objavio na društvenim mrežama.

Ono što je zapalo za oko mnogima, jeste da to što se španski defanzivac slikao s parom držeči u ruci kesu iz - fan shopa Bayerna. Sve to je izazvalo nezadovoljstvo među navijačima Barcelone, kojima nije svejedno što se njihov miljenik slikao s obilježjima drugog kluba. 

Zbog čega je Pique išao baš u Minhen i šta je tačno kupovao u fan shopu njemačkog prvaka, nije poznato.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mafalda Genovese
Zaraditi novac online nije više san. Zaradite do 8 k USD mjesečno. Nema potrebe zaa preth0dnim iskustom. Lako je i user friendly sustav. Za detaljne informacije provjerite sljedeću vezu. ▬ ➥ w­w­w.­T­r­g­o­v­i­n­a­9­.C­o­m
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi