Igrica u kojoj uživa

Ronaldo pokazao kako se opušta pred okršaj s PSG-om

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida večeras igraju na domaćem terenu protiv PSG-a prvi meč osmine finala Lige prvaka.

Kraljevski klub u posljednje vrijeme ne igra baš u najboljoj formi, ali jasno je da dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope ne treba tek tako otpisati. PSG je uložio ogroman novac kako bi konačno pokorio Evropu i sigurno je da nas očekuje žesok okršaj Kraljeva i Parižana.

Kao i uvijek u Real Madridu svoje nade najviše polažu u Cristiana Ronalda i nadaju se da će večeras Portugalac konačno zablistati, jer nije baš oduševio svojim igrama u dosadašnjem dijelu sezone.

Čini se da je Ronaldo spreman za još jedan veliki izazov, a pred večerašnji meč objavio je zanimljivi video na Twitteru. Portugalac je našao zanimljivu igru u kojoj se vjerovatno opušta za nova iskušenja na zelenom terenu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.