Emeryjevo iznenađenje za Real: Kapiten ostaje na klupi, šansu dobija "omladinac"

Trener PSG-a šokirao navijače

Emeryjevo iznenađenje za Real: Kapiten ostaje na klupi, šansu dobija "omladinac"

Francuski L'Equipe je pred večerašnji duel osmine finala Lige prvaka između PSG-a i Real Madrida prenio informacije koje su zbunile, ali i pomalo šokirale navijače Parižana.

Naime, trener PSG-a Unai Emery je odlučio poslati kapitena Thiaga Silvu na klupu kada je u pitanju večerašnji susret.

Umjesto Silve, priliku da zaigra od prve minute na dugo iščekivanom derbiju osmine finala Lige prvaka će dobiti mladi defanzivac PSG-a Presnel Kimpembe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kako će Thiago Silva večerašnji susret početi na klupi, a na Santiago Bernabeu neće biti ni povrijeđenog Thiaga Motte, očekuje se da će kapitensku traku u ekipi Parižana preuzeti Marquinhos.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti